Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα
κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτουμε τα μυρωδικά και την ντομάτα, μέχρι
να πάρουν μια βράση.
Βήμα 2
Τοποθετούμε σε ταψί το μπακαλιάρο και το ρύζι, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας, τον χυμό λεμονιού.
Βήμα 3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 250, χαμηλώνοντας στους 200 όταν αρχίσει να βράζει μετά από 15 λεπτά δηλαδή.
Βήμα 4
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ανακατεύουμε το ρύζι για να μην ξεραθεί, και προς το τέλος προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου