- 150 γραμμάρια σπαγγέτι
- 2 στήθη κοτόπουλου, ψιλοκομμένα
- 30-40 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν ή γαλοπούλα
- Μισό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 1,5% λιπαρά
- 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε το ζωμό σε μια κατσαρόλα με λίγο
βραστό νερό και προσθέστε τα μακαρόνια. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν
για περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 2
Ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο το τηγάνι και τηγανίστε
το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα για 5 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι,
μέχρι αυτό να μαλακώσει.
Βήμα 3
Στραγγίζετε τα μακαρόνια. Ανακατεύετε το
κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το ζαμπόν και την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε τα
ζυμαρικά μέσα ανακατεύοντας.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με μαύρο πιπέρι, σερβίρετε και απολαύστε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου