- 1 κιλό αλεύρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
- 8 κουταλιές της σούπας νερό
- αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Για να φτιάξουμε το φύλλο της πρασόπιτας
αναμειγνύουμε το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και λίγο χλιαρό νερό και
φτιάχνουμε μια ζύμη.
Βήμα 2
Τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και την πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ.
Βήμα 3
Στη συνέχεια, ανοίγουμε με τον πλάστη δύο φύλλα, προσέχοντας το ένα να είναι μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου