Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Πρασόπιτα με μπέικον και κιμά

 Υλικά

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
  • 8 κουταλιές της σούπας νερό
  • αλάτι

 

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Για να φτιάξουμε το φύλλο της πρασόπιτας αναμειγνύουμε το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και λίγο χλιαρό νερό και φτιάχνουμε μια ζύμη.
 
Βήμα 2
Τη χωρίζουμε σε δύο μέρη και την πασπαλίζουμε με κορν φλάουρ.
 
Βήμα 3
Στη συνέχεια, ανοίγουμε με τον πλάστη δύο φύλλα, προσέχοντας το ένα να είναι μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο.
 
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου