Υλικά
Μισό κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάςΔύο κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Ένα κουτί ντοματοχυμό
- Ένα κρεμμύδι
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κύμινο
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια με όλα τα υλικά εκτός της ντομάτας και του αλευριού. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι, τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
Βήμα 2
Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα.
Βήμα 3
Μόλις ψηθούν γύρω-γύρω ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου