Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα
στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
Αλατίζετε, πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
Βήμα 2
Σε κάθε φιλέτο βάζουμε μέσα από 2 φέτες τυρί και
ζαμπόν. Έπειτα τυλίγουμε κάθε φιλέτο συγκρατώντας το με μια
οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια τα περνάμε από αλεύρι, αυγό και γαλέτα.
Βήμα 3
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζετε
τα φιλέτα πάνω στη σχάρα με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα
και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε
ακόμα 10 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου