Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε δυνατή φωτιά και σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήνετε να ζεσταθεί.
Βήμα 2
Έπειτα, προσθέτετε το ψαρονέφρι και το ψήνετε και
από τις δύο πλευρές, σε μέτρια φωτιά. Όταν αρχίσει να ροδίζει,
αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 3
Προσθέτετε το ξερό κρεμμύδι που προηγουμένως έχετε ψιλοκόψει και τα μανιτάρια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
Βήμα 4
Σβήνετε το ψαρονέφρι με το λευκό κρασί, προσθέτετε
τη μουστάρδα και ρίχνετε το πιπέρι με το θυμάρι, αφού πρώτα τα
ανακατέψετε καλά.
Βήμα 5
Προσθέτετε λίγο ζεστό νερό και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Βήμα 6
Τέλος, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε διαρκώς για ακόμα 7-8 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 7
Συνοδεύετε με πιλάφι ή πουρέ ή πατάτες τηγανιτές
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου