Εκτέλεση
Βήμα 1
Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
Βήμα 2
Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
Βήμα 3
Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η
σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10
λεπτά στους 220 βαθμούς.
Βήμα 4
Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου