Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε την κολοκύθα από τη φλούδα και τους σπόρους. Την κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τις φέτες κολοκύθας σε ένα απλωτό σκεύος και τις πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
Βήμα 3
Τις αφήνετε με τη ζάχαρη για 60 λεπτά και στη συνέχεια τις στραγγίζετε και τις σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βήμα 4
Βάζετε το σουσαμέλαιο σε ένα τηγάνι, ανοίγετε τη
φωτιά και περιμένετε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε μέσα το
σουσάμι και το σοτάρετε ώστε να πάρει χρώμα.
Βήμα 5
Προσθέτετε το χυμό πορτοκάλι και αναμειγνύετε με
το σουσάμι για να δημιουργηθεί μια σάλτσα, η οποία θα αποτελέσει το
ντρέσινγκ της σαλάτας σας.
Βήμα 6
Μεταφέρετε τις φέτες κολοκύθας σε μια απλωτή
πιατέλα, περιχύνετε το ντρέσινγκ, πασπαλίζετε το ροζ πιπέρι και
προσθέτετε τα φύλλα δυόσμου.
Βήμα 7
Τέλος, βάζετε όση ποσότητα αλάτι θέλουμε. Η σαλάτα σας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου