Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Τορτίγιας με μαρούλι, ντομάτα και γαλοπούλα

 Υλικά για 2-4 άτομα

  • 2  κουταλιές σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
  • 6  πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
  • 12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 12 φέτες τυρί τσένταρ
  • 6  φύλλα μαρουλιού

 

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Απλώνετε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνετε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
 
Βήμα 2
Προσθέτετε από 2 φέτες γαλοπούλα – τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας.
 
Βήμα 3
Έπειτα τυλίγετε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
 
Βήμα 4
Βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά και σερβίρετε.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου