Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι να ζεσταθεί.
Βήμα 2
Προσθέτετε και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν.
Βήμα 3
Βάζετε στην κατσαρόλα το κριθαράκι και ανακατεύετε 2-3 φορές.
Βήμα 4
Προσθέτετε το νερό, την ντομάτα, την πιπεριά και το αλάτι.
Βήμα 5
Σκεπάζετε το φαγητό και αφήνετε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι και να μείνει με λίγη σαλτσούλα.
Βήμα 6
Σερβίρετε τρίβοντας σε κάθε πιάτο τυρί φέτα και μπόλικο πιπέρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου