Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόβετε το αρνί σε μεγάλα κομμάτια και στη συνέχεια σε κύβους.
Βήμα 2
Βάζετε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το αρνί.
Βήμα 3
Προσθέτετε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο
και την πιπεριά (από την οποία έχετε βγάλει τα σπόρια και την έχετε
ψιλοκόψει) ,τα ανακατεύετε και τα σοτάρετε και αυτά μέχρι να μαραθούν.
Βήμα 4
Ρίχνετε το νερό και στη συνέχεια αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Όταν το νερό θα πλησιάζει στο σημείο βρασμού θα
σχηματιστεί ένας αφρός στην επιφάνεια της κατσαρόλας, τον οποίο θα
αφαιρέσετε για να μην ξεχειλίσει το περιεχόμενο της.
Βήμα 6
Μόλις πάψει να σχηματίζεται ο αφρός, θα χαμηλώσετε τη φωτιά και θα αφήσετε το κρέας να σιγοβράσει για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Βήμα 7
Στο σημείο αυτό προσθέτετε τις ντομάτες και τις πέννες και αφήνετε το κρέας να βράσει για άλλα 20 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου