Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Γεμιστά σνίτσελ με ζαμπόν και τυρί

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες έμμενταλ
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά
  • 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανοίγετε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώνετε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να κλείσουν μέσα το τυρί και το ζαμπόν.
 
Βήμα 2
Περνάτε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
 
Βήμα 3
Ζεσταίνετε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή εστία και από τις δύο πλευρές.
 
Βήμα 4
Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους και σερβίρετε.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου