Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες και το καρότο σε
μικρά κομμάτια. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο
να τα καλύψει.
Βήμα 2
Προσθέτετε το αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μείνει λίγο νεράκι στην κατσαρόλα.
Βήμα 3
Τα κατεβάζετε από την φωτιά και με ένα πιρούνι αρχίζετε να τα λιώνετε.
Βήμα 4
Στο σημείο αυτό προσθέτετε τη μαργαρίνη και λίγο γάλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και προσθέτετε τέλος και το πιπέρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου