Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ξύλο κοπής κόβετε τις μελιτζάνες σε ροδέλες και τις ψήνετε με λίγο λάδι στο φούρνο για 15 λεπτά.
Βήμα 2
Ταυτόχρονα βράζετε τις πατάτες. Βγάζετε τις
μελιτζάνες από το φούρνο και τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τις πατάτες
και τα κρεμμύδια.
Βήμα 3
Αφού τα πολτοποιήσετε, τα ρίχνετε σε μία βαθιά πιατέλα και προσθέτετε τα τυριά λιωμένα, τα αβγά, το μαϊντανό και το πιπέρι.
Βήμα 4
Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ομοιογενής μάζα
και μετά ρίχνετε λίγο – λίγο το αλεύρι μέχρι το μείγμα να γίνει ένας
παχύρρευστος χυλός.
Βήμα 5
Σε τηγάνι με καυτό λάδι ρίχνετε με ένα κουτάλι έναν – έναν τους κεφτέδες και τους τηγανίζετε.
Βήμα 6
Έπειτα τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου