Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε το μπέικον σε ένα βαθύ σκεύος και το ψήνετε μέχρι να ροδίσει. Αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομμάτια.
Βήμα 2
Στο μεταξύ ρίχνετε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα να
βράσει για 15 λεπτά και το κόβετε σε μεσαία κομμάτια και το κρεμμύδι σε
λωρίδες.
Βήμα 3
Στη συνέχεια ανακατεύετε με το μπέικον, τις σταφίδες και τα αμύγδαλα.
Βήμα 4
Για να προετοιμάσετε τη σάλτσα, αναμειγνύετε τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη και το ξίδι μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 5
Περιχύνετε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα και αφήνετε να κρυώσει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου