Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες, στη συνέχεια χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο μαϊντανό.
Βήμα 2
Τρίβετε τον τόνο και τον προσθέτετε στα χτυπημένα αυγά. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Βήμα 3
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις πατάτες.
Βήμα 4
Όταν ροδίσουν, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Στραγγίζετε τις πατάτες και το κρεμμύδι από το λάδι και το ανακατεύετε
με τα αυγά και τον τόνο.
Βήμα 5
Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το τηγάνι με λίγες σταγόνες λάδι σε μέτρια φωτιά και χύνετε σε αυτό το μείγμα.
Βήμα 6
Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη μεριά για να ψηθούν τα αυγά ομοιόμορφα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου