Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζετε τα
μακαρόνια για 8 λεπτά, τα σουρώνετε και τα φυλάτε στη κατσαρόλα αφού τα
λαδώσετε λίγο, για να μην κολλήσουν.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε τη σάλτσα. Αποφλοιώνετε την ντομάτα και την τρίβετε, λιώνετε επίσης και τις ελιές και ψιλοκόβετε τα μυρωδικά.
Βήμα 3
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζετε το
λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε τα υλικά εκτός από τα μυρωδικά και
σοτάρετε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίχνετε στη συνέχεια το σκόρδο, σοτάρετε για άλλα 2 λεπτά, προσθέτετε τα μυρωδικά και βάζετε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Στο πιάτο σερβιρίσματος τοποθετείτε τα ζυμαρικά ζεστά και από πάνω περιχύνετε τη σάλτσα.
Βήμα 6
Σερβίρετε και προαιρετικά μπορείτε να πασπαλίσετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου