Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεματάτε το σπανάκι σε ζεστό νερό για 5 λεπτά και μετά ψιλοκόβετε
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίχνετε το σπανάκι, τη φέτα, το αυγό και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 3
Βάζετε ανά δύο φύλλα. Αλείφετε πρώτα με βούτυρο ένα
φύλλο και βάζετε επάνω το δεύτερο (σκεπάζετε τα υπόλοιπα με βρεγμένη
πετσέτα, να μην ξεραθούν).
Βήμα 4
Χωρίζετε σε 2 λωρίδες το κάθε διπλό φύλλο. Βάζετε μια κουταλιά απ’ τη γέμιση από το σπανάκι στην άκρη του φύλλου.
Βήμα 5
Διπλώνετε τη μία γωνία διαγώνια προς τα πάνω, να
σκεπαστεί η γέμιση σαν τρίγωνο και συνεχίζετε να διπλώνετε ως το τέλος
της λωρίδας.
Βήμα 6
Βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί. Αλείφετε τα τυυροπιτάκια με το υπόλοιπο βούτυρο.
Βήμα 7
Βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνετε για 20 λεπτά, να ροδίσουν καλά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου