Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ραβιόλια φούρνου με σάλτσα ντομάτας

 Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 συσκευασία ραβιόλια
  • 2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • 300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
  • 150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • σέλινο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ρυθμίζετε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνετε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).

Βήμα 2
Βράζετε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου.

Βήμα 3
Παίρνετε ένα ταψί αρκετά βαθύ, βάζετε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύετε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλινο, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 4
Προσθέτετε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνετε στο ταψί.

Βήμα 5
Τα βάζετε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 35 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου