- 300 γραμμάρια έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 70 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας έτοιμη
- 160 γραμμάρια τυρί κρέμα
- σκόρδο
- μυρωδικά της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Απλώνετε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί, στο οποίο έχετε τοποθετήσει λαδόκολλα ή έχετε πασπαλίσει αλεύρι για να μην κολλήσει.
Βήμα 2
Τεντώνετε τη ζύμη προς τα έξω έτσι ώστε να δημιουργηθεί παχιά κρούστα στο πίσω μέρος.
Βήμα 3
Από πάνω στρώνετε τη σάλτσα ντομάτας.
Βήμα 4
Ανακατεύετε καλά το τυρί κρέμα για να αποκτήσει μία πιο μαλακή και ομοιογενή υφή.
Βήμα 5
Προσθέτετε μικρές κουταλιές πάνω από τη ντομάτα και
απλώνετε σε όλη την επιφάνεια της πίτσας, αφήνοντας μερικά κενά και από
πάνω τα μυρωδικά που σας αρέσουν.
Βήμα 6
Τη βάζετε στο φούρνο στους 200 με αέρα και κάτω
αντίσταση και την ψήνετε τουλάχιστον για 15 λεπτά ή για όσο χρειάζεται,
μέχρι να γίνει αφράτη η ζύμη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου