Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε τις μελιτζάνες μας και τις αφήνετε σε νερό με
αλάτι για να ξεπικρίσουν για περίπου 20 λεπτά, τις στραγγίζετε καλά και
τις σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Τις σοτάρετε σε ελαιόλαδο με τις πιπεριές και τις
στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Βράζετε την ντομάτα με το σκόρδο, μαζί με
αλάτι και ζάχαρη για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Μέσα σε μια κατσαρόλα απλώνετε τις μελιτζάνες, το μαϊντανό, τις πιπεριές, τα τυριά και τέλος τη σάλτσα ντομάτας.
Βήμα 4
Σκεπάζετε και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι μελιτζάνες και να λιώσουν τα τυριά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου