Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε τα καρότα, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε κομμάτια.
Βήμα 2
Καθαρίζετε τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξεπλένετε
Βήμα 3
Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό και τα βράζετε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Βήμα 4
Διαπιστώνετε ότι έβρασαν όταν το νερό τους ελαχιστοποιηθεί. Ρίχνετε λίγο πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού περίπου φρέσκο βούτυρο.
Βήμα 5
Σοτάρετε στο τηγάνι τα φιλέτα κοτόπουλου για 5 λεπτά το καθένα από τη μια μεριά μαζί με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Βήμα 6
Στη συνέχεια τα βάζετε επάνω στα λαχανικά και τα περιχύνετε με το βούτυρο του τηγανιού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου