Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεματάτε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.
Βήμα 2
Σε ένα μεσαίο ταψί βάζετε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα.
Βήμα 3
Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνετε το τυρί και το ζαμπόν, την ντομάτα, το μπρόκολο ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Βήμα 4
Χτυπάτε το γάλα με τα αυγά και περιχύνετε το σουφλέ.
Βήμα 5
Ψήνετε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου