- 1 κιλό πατάτες
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
- 1 κύβο λαχανικών
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
- Τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζετε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι
να μαλακώσουν. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον
κύβο λαχανικών.
Βήμα 2
Προσθέτετε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Βήμα 3
Πολτοποιείτε τις πατάτες και τις ανακατεύετε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
Βήμα 4
Προσθέτετε όση τριμμένη παρμεζάνα θέλετε, ανακατεύετε και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου