Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

Αρνάκι κατσαρόλας με μάραθο

 Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
  • ½ κιλό μάραθο φρέσκο
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
  • 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και το ζεσταίνετε. Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
 
Βήμα 2
Τσιγαρίζετε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
 
Βήμα 3
Αμέσως μετά ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
 
Βήμα 4
Διαλύετε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβετε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνετε μέσα στο αρνί.
 
Βήμα 5
Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για 45 λεπτά περίπου.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου