Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, ρίχνετε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τη ζεσταίνετε καλά.
Βήμα 3
Ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
Κατόπιν, ρίχνετε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές,
το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την
υφή τους και τη γεύση τους.
Βήμα 5
Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
Βήμα 6
Στη συνέχεια, ρίχνετε την κέτσαπ και το νερό.
Βήμα 7
Προσθέτετε τον κύβο, τον διαλύετε μέσα στα υγρά της
σάλτσας, ρίχνετε και το μέλι και αφήνετε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν,
έως ότου δέσει η σάλτσα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου