Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021

Παϊδάκια με κόκκινη σάλτσα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 100 γραμμάρια μαργαρίνη
  •  2 κουταλιές της σούπας μέλι
  •  160 ml Νερό
  •  1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
  •  1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
  •  1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο κύβους
  •  1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κύβο βοδινού
  • Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
  • 300 γραμμάρια κέτσαπ
  • 800 γραμμάρια χοιρινά παϊδάκια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.

Βήμα 2
Στη συνέχεια, ρίχνετε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και τη ζεσταίνετε καλά.

Βήμα 3
Ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Βήμα 4
Κατόπιν, ρίχνετε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.

Βήμα 5
Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.

Βήμα 6
Στη συνέχεια, ρίχνετε την κέτσαπ και το νερό.

Βήμα 7
Προσθέτετε τον κύβο, τον διαλύετε μέσα στα υγρά της σάλτσας, ρίχνετε και το μέλι και αφήνετε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου δέσει η σάλτσα.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου