Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

Αρακάς με καρότα και μανιτάρια

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 κρεμμύδι
  • ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 2 ποτήρια vερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1/2 κιλό αρακά
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ρίχνετε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.

Βήμα 2
Αφού πάρει χρώμα το κρεμμύδι, ρίχνετε στην κατσαρόλα τα καρότα και τα μανιτάρια και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.

Βήμα 3
Στη συνέχεια ρίχνετε νερό, τον πελτέ και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση.

Βήμα 4
Έπειτα ρίχνετε τον αρακά και συμπληρώνετε αν χρειάζεται λίγο νεράκι.

Βήμα 5
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και το αφήνετε να βράσει για 35 με 40 λεπτά.

Βήμα 6
Στο τέλος εάν θέλετε προσθέτετε και λίγη ρίγανη.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου