Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Μουλιάζετε το ψωμί σε ένα γυάλινο μπολ με νερό.
Βήμα 2
Αφαιρείτε με τα χέρια ή με ένα μαχαίρι την κόρα. Όταν το ψωμί τραβήξει αρκετό νερό, το στύβετε και χύνετε το νερό.
Βήμα 3
Στο ίδιο μπολ, βάζετε τον κιμά και τον ζυμώνετε καλά με την ψίχα του ψωμιού.
Βήμα 4
Προσθέτετε το τριμμένο κρεμμύδι και συνεχίζετε να ζυμώνετε.
Βήμα 5
Ρίχνετε τα αυγά, τη ρίγανη, το κύμινο, το ούζο, αλατοπίπερο και ζυμώνετε όλα τα υλικά καλά.
Βήμα 6
Βάζετε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε για μια ώρα.
Βήμα 7
Όταν το βγάλετε πλάθετε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό χαρτί με ταψί.
Βήμα 8
Ψήνετε στο φούρνο για 20 – 25 λεπτά αναποδογυρίζοντας τα στο μισό χρόνο
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου