Υλικά για 4-6 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε καυτό νερό βράζετε για 2 με 3 λεπτά τα λαζάνια ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο αλλά να παραμείνουν σκληρά.
Βήμα 2
Κόβετε τα στήθη κοτόπουλο στην μέση οριζοντίως.
Βήμα 3
Τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για ένα
λεπτό από την κάθε πλευρά. Να μην ψηθούν εντελώς, γιατί θα μαγειρευτούν
στο φούρνο.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 5
Στρώνετε στον πάτο ενός ταψιού διαστάσεων 35 x 25 εκ.
λίγη κρέμα γάλακτος, πασπαλίζετε με λίγη παρμεζάνα και βάζετε από πάνω
μια στρώση λαζάνια.
Βήμα 6
Ξαναβάζετε κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και μετά στρώνετε τα κομματάκια κοτόπουλου.
Βήμα 7
Συνεχίζετε με λαζάνια, κρέμα γάλακτος και πάλι κοτόπουλο.
Βήμα 8
Ξαναστρώνετε λαζάνια, λίγη κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και τελειώνετε με την μοτσαρέλα.
Βήμα 9
Ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου