Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

 Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
  • Ρίγανη



Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.

Βήμα 2
Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.

Βήμα 3
Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 4
Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου