- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μπαγκέτα ψωμί
- 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
- Ρίγανη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
Βήμα 2
Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
Βήμα 3
Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 4
Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου