Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σοτάρετε το βούτυρο με το λάδι και το κρεμμύδι με το
σκόρδο και προσθέτετε στο σοτάρισμα και τις πατάτες, τις οποίες
προσέχετε να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.
Βήμα 2
Αλατίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τις πατάτες να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Βήμα 3
Λίγο αργότερα προσθέτετε το πιπέρι, την γραβιέρα και το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο ακόμα ώσπου να λιώσουν τα τυριά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου