Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Τυλιχτά μήλα με προσούτο

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 2 πράσινα μήλα κομμένα σε φέτες
  • 8 λεπτές φέτες προσούτο, κομμένες στη μέση κατά μήκος
  • 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι
  • 1 πρέζα αλάτι

 

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβετε το μήλο κατά μήκος και μετά σε 8 φέτες.
 
Βήμα 2
Τυλίγετε τις φέτες μήλου με κάθε φέτα προσούτο και τις τοποθετείτε σε πιατέλα.
 
Βήμα 3
Περιχύνετε με το λάδι και το ξύδι και το πασπαλίζετε με αλάτι.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου