Υλικά για 4-6 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αρχικά κόβετε το κρέας και το αλατίζετε. Στη συνέχεια απλώνετε σε μια επιφάνεια λίγο αλεύρι και το αλευρώνετε.
Βήμα 2
Αφού ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα ή σε ένα
τηγάνι, ρίχνετε μέσα τα κομμάτια του αλευρωμένου κρέατος και τα
τσιγαρίζετε.
Βήμα 3
Πλένετε τις μελιτζάνες και τις καθαρίζετε.
Βήμα 4
Στη συνέχεια τις κόβετε κατά μήκος σε χοντρές φέτες και τις αλατίζετε.
Βήμα 5
Τις αλείφετε με λίγο λάδι και τις τοποθετείτε σε μια σχάρα για να τις ψήσετε στο φούρνο.
Βήμα 6
Τις ψήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βήμα 7
Πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 8
Πλένετε και καθαρίζετε τις ντομάτες.
Βήμα 9
Στη συνέχεια τις τρίβετε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.
Βήμα 10
Τοποθετείτε τα κομμάτια του αρνιού σε μια γάστρα και
ρίχνετε από πάνω τις τριμμένες ντομάτες, τις μελιτζάνες, τις πιπεριές
και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
Βήμα 11
Κόβετε το κασέρι σε κύβους και το βάζετε στη γάστρα.
Βήμα 12
Σκεπάζετε τη γάστρα και βάζετε το αρνί στο φούρνο, να ψηθεί στους 180 βαθμούς.
Βήμα 13
Θα χρειαστεί τουλάχιστον μια ώρα ίσως και περισσότερο ανάλογα με το πάχος και τη σκληρότητα του κρέατος.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου