Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε το σκόρδο, πλένετε τη μέντα και αφαιρείτε τα φυλλαράκια από τα κοτσάνια.
Βήμα 2
Βάζετε το σκόρδο, τη μέντα και το κουκουνάρι σε ένα γουδί και τα πολτοποιείτε.
Βήμα 3
Συγχρόνως, ρίχνετε λίγο- λίγο τις 3 κουταλιές ελαιόλαδου.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώνετε το πέστο, το καλύπτετε με μία μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο.
Βήμα 5
Πλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε μικρά κυβάκια.
Βήμα 6
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κυβάκια μελιτζάνας μαζί με τις φέτες λουκάνικου.
Βήμα 7
Έπειτα από δέκα λεπτά χαμηλώνετε τη φωτιά, αλατοπιπερώνετε και βράζετε για 20 λεπτά ακόμη με κλειστό καπάκι.
Βήμα 8
Στο μεταξύ, βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 9
Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα βάζετε σε πιάτα, ρίχνετε από πάνω το ανθότυρο και περιχύνετε το πέστο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου