Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζετε τα καθαρισμένα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν για 25 λεπτά χωρίς όμως να διαλύονται.
Βήμα 2
Όταν κρυώσουν κόβετε το καπάκι τους και με προσοχή και βγάζετε τα μεσαία φύλλα για να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.
Βήμα 3
Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι με λάδι καβουρδίζετε τον
κιμά και αμέσως προσθέτετε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη
και μαγειρεύετε για 10 λεπτά.
Βήμα 4
Ανακατεύετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε ένα μπολ με τη
μισή φέτα, τη φρυγανιά, τσίλι, λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένο θυμάρι και
μαϊντανό, τα καρύδια, χτυπημένο αυγό, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο
μαύρο πιπέρι.
Βήμα 5
Γεμίζετε τα κρεμμύδια με ένα κουτάλι και τα ψήνετε στο
φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά αφού έχετε προσθέσει στο ταψί και
ένα ποτήρι νερό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου