Εκτέλεση
Βήμα 1
Στο μούλτι ρίχνετε το τζίντζερ, δυόσμο, κόλιανδρο, μέλι, ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο.
Βήμα 2
Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Δοκιμάστε και ρυθμίστε τα καρυκεύματα αναλόγως.
Βήμα 3
Ρίχνετε τα παϊδάκια με 1/4 από το μείγμα δυόσμου σε πλαστική σακούλα και σφραγίζετε αεροστεγώς.
Βήμα 4
Αφήνετε τα παϊδάκια στη μαρινάδα δυόσμου για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Βήμα 5
Ετοιμάστε μια σχάρα ή ένα λαδωμένο τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 6
Βάζετε τα αρνίσια παϊδάκια πάνω στη σχάρα και μαγειρεύετε για 5 -7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 7
Βάζετε τα παϊδάκια σε πιατέλα και γαρνίρετε με την σάλτσα δυόσμου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου