Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τις σουπιές και τις κόβετε σε κομμάτια. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και στύβετε το λεμόνι.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, τοποθετείτε το μαϊντανό και τις σουπιές
στην κατσαρόλα, χωρίς νερό ή λάδι, επειδή οι σουπιές θα βγάλουν τα υγρά
τους.
Βήμα 3
Μόλις ζεσταθούν λιγάκι, ρίχνετε το λάδι, ανακατεύετε και σκεπάζετε το φαγητό για λίγο.
Βήμα 4
Δύο με τρία λεπτά μετά προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε τις σουπιές να σιγοβράσουν για 40 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά.
Βήμα 5
Ρίχνετε και το σπανάκι ψιλοκομμένο και σε 10 λεπτά και ανακατεύετε.
Βήμα 6
Το αλάτι το βάζετε στο τέλος του μαγειρέματος για να
μην σφίξει το φαγητό. Επίσης, βάζετε πιπέρι και σβήνετε το φαγητό με το
λεμόνι.
Βήμα 7
Ανακατεύετε για να πάει παντού και σερβίρετε με φρέσκο ψωμί.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου