Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνετε το κρέας.
Βήμα 2
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώστε να μαλακώσουν.
Βήμα 3
Προσθέτετε το κρέας και το σοτάρετε καλά σε όλες τις πλευρές.
Βήμα 4
Στύβετε τα πορτοκάλια και κρατάτε το εξωτερικό τους μέρος.
Βήμα 5
Ακολούθως, μεταφέρετε το μείγμα που υπάρχει στο τηγάνι σε μια γάστρα και προσθέτετε το χυμό και ένα ξύσμα πορτοκαλιού.
Βήμα 6
Βάζετε τριγύρω τις πατάτες κομμένες σε κύβους.
Βήμα 7
Σκεπάζετε τη γάστρα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Βήμα 8
Σερβίροντας γαρνίρετε το πιάτο με το φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου