Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το κρασί με τη ζάχαρη και 200 γραμμάρια από τις φράουλες.
Βήμα 2
Μόλις πάρουν βράση σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα βράζετε για άλλα 8 λεπτά.
Βήμα 3
Βάζετε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε παγωμένο νερό. Βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τη ζελατίνη στραγγισμένη.
Βήμα 4
Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά και ανακατεύετε κατά διαστήματα.
Βήμα 5
Μόλις αρχίσει να πήζει ρίχνετε μέσα τις φράουλες.
Βήμα 6
Ανακατεύετε και σερβίρετε σε μπολ ή ποτήρια του κρασιού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου