Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Νηστίσιμα λαζάνια με σπανάκι και τόφου

Υλικά για 4-6 άτομα
  • 500 γραμμάρια λαζάνια ολικής άλεσης άβραστα
  • 840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 450 γραμμάρια τυρί τόφου τριμμένο
  • 2 φλυτζάνια ή 420 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας
  • Αλάτι
  • πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα αχνίζετε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι.
 
Βήμα 2
Βουτυρώνετε ένα ταψάκι, βάζετε μία στρώση από τη σάλτσα και στρώνετε λαζάνια.
 
Βήμα 3
Κατόπιν απλώνετε λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου και λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.
 
Βήμα 4
Στη συνέχεια βάζετε δεύτερη στρώση λαζάνια, λίγο από το σπανάκι, τριμμένο τόφου και πάλι λίγη από τη σάλτσα ντομάτας.
 
Βήμα 5
Επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά υλικών και τέλος ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
 
Βήμα 6
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου