Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο. Κόβετε το
στήθος κοτόπουλου σε μικρά κυβάκια. Κόβετε το ginger και το σκόρδο
ομοίως σε μικρά κυβάκια.
Βήμα 2
Αφού το ελαιόλαδο έχει ζεσταθεί τσιγαρίζετε πρώτα το
σκόρδο και το ginger και μετά ρίχνετε και τα στήθη κοτόπουλο στο τηγάνι
για να τσιγαριστούν και να πάρουν άρωμα.
Βήμα 3
Ανακατεύετε λίγο το κοτόπουλο με το ginger και το
σκόρδο και ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά, το μέλι, τη σόγια και τον
ντοματοπελτέ μαζί με λίγο αλατοπίπερο.
Βήμα 4
Μόλις δείτε ότι η σάλτσα πήξει το κοτόπουλο είναι έτοιμο. Συνοδεύετε με ρύζι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου