Για την καραμέλα
Για την κρέμα
- 2 αυγά
- 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
- 2 κούπες νερό για να διαλύσουμε το ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
Για την καραμέλα
Βήμα 1
Φτιάχνετε την καραμέλα, βάζοντας τη ζάχαρη, το νερό και
το χυμό λεμονιού να βράσουν σε κατσαρόλα μέχρι να γίνει το χρώμα
πυρρόξανθο.
Βήμα 2
Όταν είναι έτοιμη η καραμέλα, την ρίχνετε σε μέτρια φόρμα.
Για την κρέμα
Βήμα 1
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με ίση ποσότητα νερού, ρίχνετε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπάτε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Βήμα 2
Αδειάζετε στη φόρμα που την τοποθετείτε σε ταψί με χλιαρό νερό και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου