Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Σαλάτα με ντοματίνια και γαρίδες

 Υλικά για 4-6 άτομα

  • Χυμός μισού λεμονιού
  • Ξύσμα ενός λεμονιού
  • 8 μεγάλες γαρίδες
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 6 κουταλιές της σούπας φυτική μαργαρίνη λιωμένη
  • 50 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, κρεμμύδι, λεμόνι, το ξύσμα, την φυτική μαργαρίνη λιωμένη, πιπέρι και μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
 
Βήμα 2
Προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά μέσα στο μείγμα της σάλτσας του σκόρδου.
 
Βήμα 3
Βγάζετε τις γαρίδες από την μαρινάδα τους και τις τοποθετείτε σε ταψάκι και από εκεί στο γκριλ για 5 λεπτά.
 
Βήμα 4
Στη συνέχεια βάζετε από πάνω τα ντοματίνια, και τέλος, περιχύνετε με το μείγμα της σάλτσας και φέτα θρυμματισμένη.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου