Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι,
κρεμμύδι, λεμόνι, το ξύσμα, την φυτική μαργαρίνη λιωμένη, πιπέρι και
μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
Βήμα 2
Προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά μέσα στο μείγμα της σάλτσας του σκόρδου.
Βήμα 3
Βγάζετε τις γαρίδες από την μαρινάδα τους και τις τοποθετείτε σε ταψάκι και από εκεί στο γκριλ για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια βάζετε από πάνω τα ντοματίνια, και τέλος, περιχύνετε με το μείγμα της σάλτσας και φέτα θρυμματισμένη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου