- 200 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα
- 1 φλιτζάνι φρέσκια ρίγανη
- 1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
- 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης
- 50 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε στο μπλέντερ το σκόρδο, τη φρέσκια ρίγανη, τα
φιστίκια Αιγίνης, αλάτι, πιπέρι και γυρνάτε τον διακόπτη μια-δυο φορές
για να πολτοποιηθούν ελαφρώς τα υλικά.
Βήμα 2
Προσθέτετε το λάδι και χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 2
λεπτά. Προσθέτετε τη φέτα και δουλεύετε το μείγμα ώσπου να
ομογενοποιηθεί.
Βήμα 3
Βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά με λίγο αλάτι και πιπέρι
και στραγγίζετε. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε το κολοκυθάκι για 10 λεπτά
μέχρι να μαλακώσει για το σερβίρισμα.
Βήμα 4
Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε το πέστο και ανακατεύετε απαλά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου