Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
Βήμα 2
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το
τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για
να τσιγαριστούν και αυτά.
Βήμα 3
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Βήμα 4
Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου