Εκτέλεση
Βήμα 1
Σοτάρετε το σκόρδο σε λάδι μέχρι να ροδίσει. Αφού το
βγάζετε, σοτάρετε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τις ροδέλες
πατάτας, αλατοπίπερο και δάφνη.
Βήμα 2
Προσθέτετε νερό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για περίπου 20 λεπτά. Κατόπιν χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε για μισή ώρα.
Βήμα 3
Λιώνετε το σοταρισμένο σκόρδο και ανακατεύετε με τη πάπρικα. Τοποθετείτε όλο το μείγμα σε ένα τηγάνι και ανακατεύετε.
Βήμα 4
Τεμαχίζετε το βακαλάο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 2-3 εκατοστών) και τα τοποθετείτε και αυτά στο τηγάνι.
Βήμα 5
Αφήστε να σιγοψηθούν για 5 λεπτά μέχρι να γίνει ο μπακαλιάρος.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου