Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Mango cheesecake

Υλικά Για 6-8 άτομα 300 γραμμάρια ψίχα μάνγκο πολτοποιημένη
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
150 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
200 γραμμάρια μπισκότα


110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (λιωμένο όχι καυτό)


Εκτέλεση
Στο μπλέντερ ρίχνετε σε κομμάτια τα μπισκότα και τα θρυμματίζετε. Στη συνέχεια λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά.
Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μείγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.
Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάτε στη δυνατή σκάλα, σταδιακά ρίχνετε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί.
Πολτοποιείτε την ψίχα μάνγκο στο μούλτι και έπειτα ανακατεύετε καλά με το τυρί κρέμα και την χτυπημένη σαντιγί.

Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια μάνγκο στην κορυφή
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου