skip to main
|
skip to sidebar
Φιογκάκια με ανθότυρο, μελιτζάνα και κολοκύθια
Υλικά για 4 άτομα
- 350 γρ. φιογκάκια
- 2 μικρά κολοκυθάκια κομμένα julien
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα
- 1 μελιτζάνα μικρή κομμένη julien
- 150 γρ. ανθότυρο
- 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψήνουμε σε ένα ταψί στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο τη μελιτζάνα και τα
κολοκύθια μαζί με το σκόρδο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να
ροδοκοκκινίσουν. Βράζουμε τα φιογκάκια, σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα
τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε μέσα τα ψημένα λαχανικά και το
τυρί να γίνει μία κρέμα, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και γαρνίρουμε
με φρέσκο βασιλικό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου