Υλικά για 2 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα φετουτσίνι για περίπου 7 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό και έπειτα τα στραγγίζετε.
Βήμα 2
Στο μεταξύ ψιλοκόβετε το σολομό σε λεπτές μικρές
λωρίδες, ξύνετε τη φλούδα του λεμονιού και ψιλοκόβετε τον άνηθο και την
πιπεριά.
Βήμα 3
Βάζετε στη φωτιά ένα μεγάλο τηγάνι με το βούτυρο και όταν λιώσει ρίχνετε το σολομό, την πιπεριά και σοτάρετε για 4 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίχνετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι, προσθέτετε την κρέμα
γάλακτος και ανακατεύετε. Συμπληρώνετε τον άνηθο και το ξύσμα
συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Βήμα 5
Αφήνετε για 5 λεπτά στη φωτιά ανακατεύοντας με δύο ξύλινες πιρούνες. Σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου