Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά.
Βήμα 2
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το σησαμέλαιο και
σοτάρετε ελαφρά τα μανιτάρια, το σπανάκι και τις πιπεριές μαζί με τα
φρέσκα κρεμμυδάκια για 4 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέτετε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύετε με ξύλινη
κουτάλα ανακατεύοντας στην αρχή στο κέντρο του τηγανιού και σιγά – σιγά
μεγαλώνοντας τους κύκλους.
Βήμα 4
Προσθέτετε το κάρυ και αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 5
Τέλος πασπαλίζετε με παρμεζάνα και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει και ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου